Една от претендентките в Ергенът 3 Маги Томова от известно време

...
Една от претендентките в Ергенът 3 Маги Томова от известно време
Коментари Харесай

Пореден скандал с Маги от Ергенът: Оказа се, че блондинката била...

Една от претендентките в " Ергенът 3 "  Маги Томова от известно време насам е преследвана от всевъзможни спекулации, някои от които прекомерно персонални. Е, както се споделя - момента за истината назря. Наскоро русокоската отхвърли, че има деца! И го направи не къде да е, а пред очите на милионера Алек.

" Имаше доста спекулации по отношение на това дали имам деца. Повярвайте ми, че в случай че имах това, щеше да е първото нещо, което да споделя в предаването с горделивост ", показа тя.

Мнозина бяха повярвали, че чаровната русокоска е самотна майка с дете. Причината за това бе фотография, в която Маги е прегърнала едно момиченце. Детето в фотографията се оказва, че не е отроче на Маги, а нейна племенница.
" Това е Ивая, моята племенница. Имам и прелестен племенник, само че той към този момент е огромен и не желае да се снима с вуйна си ", споделя миската.

До края на шоуто остават русокоските Надежда Вишева и Маги Томова. Алек обаче им оставя писмо, с което им афишира, че нито една от тях не е достойна за сърцето му. Прави това във видеообръщение, което дамите гледат и остават попарени, когато чуват думите му..

Интересно е, че оповестената за мама Маги ще се изправя на финала в конкуренцията за сърцето на предприемача Алекс против друга майка - Надежда.

Междувременно се появиха клюки, че постъпката на ергена в края на шоуто, а точно да не си избере победителка, не е случайна. Причината за това бил фактът, че Алек в действителност си имал възлюбена и никак не си търсел нова жена.

За момента няма безапелационна изясненост дали това е по този начин, само че форумите на предаването са цялостни с сходни изказвания. Според клюките след края на шоуто Алек продължава да бъде с избраницата си. И двамата си живеели щастливо. Мацката до Алек била във форма, към 30-те и русокоска. Произхождала от богато семейство, тъкмо от каквото е й Алек.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР